Alles rondom veetransport in één hand

Livanta bemiddelt en regelt voor u een vrachtwagen of trailer met chauffeur. Ook verzorgen we alles wat er bij het vervoer komt kijken, van de benodigde papieren en vrachtbrieven tot en met de vergunningen en verzekeringen. Bovendien proberen we te zorgen voor een bijpassende vracht heen of terug, zodat een wagen of trailer niet leeg de weg op gaat. We kennen de regels per land en weten precies hoe we snel en veilig kunnen handelen. Professioneel, efficiënt en voor een scherpe prijs.

Het materieel: modern en veilig

Voor het reguliere transport van bijvoorbeeld varkens, biggen, geiten of lammeren huren we modern ingerichte vrachtwagens. Deze voldoen aan de laatste Europese wet- en regelgeving. Ook zijn ze allemaal voorzien van een automatische drinkinstallatie, mechanische ventilatie, GPS-traceersysteem, temperatuurregistratie en -bewaking én typekeuring 2 voor het vervoer over lange afstanden (een reistijd langer dan acht uur). Deze wagens zijn te beladen op zowel twee lagen (runderen), als drie lagen (slachtvarkens, schapen en geiten) en vier of vijf lagen (biggen en lammeren). We beschikken over een groot netwerk van onder meer veehouders en transporteurs, waardoor we in veel gevallen vrachten kunnen combineren en zo de prijs laag kunnen houden. 

Welke dieren mogen we voor u vervoeren? Kijk hieronder in onze transportplanner voor de mogelijkheden of neem direct contact op!